Connectgroepen & cursussen

We geloven dat je het leven met God niet alleen hoeft te doen. We helpen je graag te groeien in je persoonlijke relatie met Hem, onder andere door middel van connectgroepen en cursussen. Een plek waar je samen met anderen je verdiept in een cursus of samenkomt als connect. Hieronder vindt je meer informatie over de verschillende groepen.

Connectgroepen

Connectgroepen zijn er om samen relaties en vriendschappen te bouwen en om met elkaar en met God het leven te doen.

Wat kun je verwachten op een connectgroep?

Bereid jezelf voor op een avond waarin je op een ontspannen manier God beter leert kennen. Waar je samen eet, terecht kunt met jouw vragen, praktisch onderwijs hoort en bidt met elkaar. Een vertrouwde omgeving waar levens samen worden opgebouwd! Tegelijk is een connectgroep de ideale manier om vriendschappen te bouwen.

Alpha Cursus

Alpha is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Wat is het doel van het leven? Wie is God en hoe zit het eigenlijk met Jezus? Wat is bidden of hoe lees ik de bijbel? Misschien herken je deze vragen of ben je op zoek naar meer over het christelijk geloof. Je bent van harte welkom, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Alpha is helemaal gratis, inclusief avondeten.

Start dinsdag 26 september

Alpha Prayer Course

De Prayer Course bestaat uit meerdere interactieve bijeenkomsten, op basis van het Onze Vader. Het Onze Vader is een gebed dat Jezus ons leert in de Bijbel. De cursus is gemaakt om in gesprek te gaan over gebed en om je gebedsleven te verdiepen. Met onderwerpen als voorbede, onbeantwoord gebed en leren luisteren.

Start donderdag 21 september