Onze visie

Uitreiken naar onze wereld en haar beïnvloeden door een grote, groeiende, inspirerende kerk te bouwen waar generaties Jezus, Zijn gemeente en de Bijbel leren kennen en liefhebben. Een aantrekkelijk en gepassioneerd thuis waar God graag werkt temidden van Zijn volk.
Waar mensen door vernieuwd denken veranderd leven in Gods beloften en groeien in liefde, leiderschap en invloed, zowel in Gods huis als op elk ander gebied in de wereld rondom ons.

De 3 dingen die we doen:

We willen mensen helpen om

God te vinden | Vrijheid te gaan ervaren | Een Verschil te maken

VISION SUNDAY

Vision Sunday is een speciale zondag waarop we de visie voor het komende jaar presenteren in een korte film. We kijken naar de ontwikkelingen van de verschillende City Life Churches, naar nieuwe dingen die dit jaar gaan komen en het ‘waarom’ achter de dingen die we doen.

Bekijk hiernaast de Vision Movie van 2023.

DE 12 WAARDEN VAN CITY LIFE CHURCH

City Life Church heeft 12 waarden. Deze waarden bouwen mee aan een gezonde, groeiende, levengevende en Koninklijke kerk. We doen zoveel mogelijk ons best om mensen in deze omgeving te ontvangen.

 1. Jezus centraal in alles wat we doen en wie we zijn
 2. We leven voor Zijn doel in plaats van voor onszelf
 3. We helpen mensen Jezus te volgen
 4. We waarderen en respecteren mensen
 5. We dienen met vreugde in plaats van dat we bediend willen worden
 6. We bouwen familie
 7. We zijn relationeel en persoonlijk
 8. We zijn gastvrij
 9. We waarderen dienend leiderschap in plaats van onafhankelijkheid
 10. We zijn vrijgevig en dragen bij in plaats van terughoudendheid en consumeren
 11. We geloven in excellence in plaats van middelmatigheid
 12. Jouw rol is belangrijk in het grote geheel

Aankondiging van CLC Dordrecht 

Campus pastors: Ruben & Lydia Luijken

Ruben en Lydia zijn de lokale pastors van CLC Dordrecht. Ze houden van Jezus, de kerk en van mensen. Hun hart en visie is om mensen in Dordrecht en omgeving te helpen God te vinden, de vrijheid te gaan ervaren waar Jezus voor betaald heeft en dat ze vervolgens als discipelen van Jezus een verschil mogen maken in de wereld rondom hen. Ruben en Lydia zijn getrouwd in 2013 en hebben 2 stoere jongens Levi en Dan. Ze houden van de aanwezigheid van God en vinden het ook belangrijk dat Zijn aanwezigheid tastbaar is in de diensten en samenkomsten. In Zijn aanwezigheid veranderen levens voor de eeuwigheid!

De start van CLC Dordrecht

In 2021 sprak God tegen Ruben en Lydia om een kerk te gaan bouwen in Dordrecht, in 2022 namen ze de eerste stap om met een team bij elkaar te komen om te gaan bidden voor de start van een kerk in Dordrecht. Op 5 februari 2023 begon de eerste samenkomst op de zondag.