Kids

Kinderen staan bij ons centraal! In Markus 10:14-16 omarmt Jezus de kinderen en zegent hen. Net als Jezus willen wij de kinderen omarmen en inspireren. Kinderen zijn voor ons net zo belangrijk als voor Hem.

Onze visie is om kinderen een plek te bieden waar ze hun geloof actief beleven en hun talenten ontdekken. Hier bouwen ze krachtige relaties met Jezus en met elkaar. Onze diensten zijn zo leuk dat kinderen niet meer weg willen!

De kidsdiensten

Gezellig eten

Elke dienst begint met samen eten. Speciaal voor de kids is er een heerlijk buffet. De ene week smullen ze van pannenkoeken, de andere week van patatjes. Altijd iets wat ze lekker vinden.

Eigen programma

Tijdens de dienst hebben de kinderen hun eigen programma, aangepast aan hun leeftijd.

0 t/m 3 jaar
Voor de allerkleinsten is er een crèche. Een veilige plek waar ze kunnen spelen en ontdekken.

4 t/m 12 jaar
Voor de oudere kinderen is er na de worship een speciaal programma. Met de Bible Basics-methode van het Nederlands Bijbelgenootschap leren ze spelenderwijs vaardigheden als bidden en zingen, ontdekken ze hun identiteit en bouwen ze vriendschappen.

Getrainde kidsleiders

Wij begrijpen dat je wilt dat je kinderen in goede handen zijn. Daarom worden onze kidsleiders zorgvuldig getraind. Zo kun je met een gerust hart genieten van de dienst.

Speciaal zomerkamp

Iedere zomer organiseren we een te gek kinderkamp voor alle kinderen in groep 3 t/m 8 (van de basisschool).

Een midweek vol plezier en avontuur, speciaal voor onze kids. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Van Girls Night en Boys Night tot spelletjes, kampvuuravonden, dagelijkse Kids Church, gave activiteiten, worship, kampconnect, workshops en nog veel meer.

Datum: maandag 15 t/m 19 juli 2024.

Inschrijven kan via deze link. Het kamp kost € 180 per kind.

Veelgestelde vragen

Nee, je kind hoeft niet verplicht naar de kidsdienst. Vindt je kind het nog te spannend? Geen probleem. Je kind mag gewoon bij jou in de dienst blijven.

Natuurlijk! Als je het fijn vindt om een keer mee te kijken, ben je van harte welkom. We laten je graag zien hoe leuk en leerzaam onze kidsdiensten zijn.

Ja, dat mag zeker! Je kind mag altijd een vriendje of vriendinnetje meenemen om samen de kidsdienst te ervaren.

Geen zorgen. Onze kidsleiders zijn gewend aan kinderen van diverse achtergronden en spreken ook Engels. Iedereen is welkom en we zorgen dat elk kind zich thuis voelt.

Laat ons van tevoren weten als je kind allergieën heeft. We houden hier rekening mee bij het eten en de snacks die we aanbieden, zodat je kind veilig kan genieten van de kidsdienst.

Laat het ons weten. We willen graag dat ieder kind zich veilig en welkom voelt. Bespreek de behoeften van je kind met onze kidsleiders, zodat we passende zorg kunnen bieden.