CLC Kids

Als CLC geloven wij dat kinderen DE toekomst zijn van de kerk. Onze visie is om kinderen te helpen GOD TE VINDEN, VRIJHEID te ervaren en in dit alles een sterke relatie met Hem te ontwikkelen, zodat ze vanuit dat fundament hun leven bouwen en een VERSCHIL gaan maken in hun wereld. Wij willen zorgdragen voor een aantrekkelijk kidswerk, een veilige plek waar de kinderen hun gaven en talenten kunnen ontwikkelen en waar ze hun vrienden graag mee naar toe nemen.

Zondag

Tijdens de dienst hebben wij een leuke kinderdienst. De Kids doen leuke dingen met elkaar tijdens de dienst. We vinden het belangrijk dat kinderen de kerk leuk vinden en dat zij ook het woord van God leren kennen en de aanwezigheid van Jezus in hun leven mogen ontvangen.

Kids zomerkamp

Iedere zomer hebben we een kinderkamp! We gaan met de kids een midweek weg en hebben een geweldig programma! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Girls Night en Boys Night, spelletjes, kampvuur, elke dag Kids Church, gave activiteiten,  worship, kampconnect, workshops en nog veel meer!

Het Kidskamp is van maandag 10 t/m vrijdag 14 juli 2023.

Kidskamp is voor kinderen van City Life Church Den Haag en campussen. Als je geen deel bent van de City Life Church kan je kind wel mee, maar alleen in overleg met de kampleiding. Ook maken we graag eerst kennis met je kind.