Young and Free (12-18 jaar)

We hebben een aantal activiteiten voor de tieners uit CLC Dordrecht:

Young & Free Nights

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Dan wil jij onze Young & Free Nights niet missen! Een avond waarin je kan connecten met je vrienden en met God. Het is gezellig; altijd anders; verassend; vol actie; DE manier om nieuwe vrienden te maken. Er is een programma met worship, fun en ons eigen dansteam. Er is op deze Y&F Night ook altijd een woord en bemoediging om je te helpen in je reis met God. Ook de BATTLES zijn niet te missen op de avonden, teams die tegen elkaar strijden om de eerste plek te veroveren.

De Young & Free Night is in City Life Church Den Haag. Er is meestal vervoer vanuit Dordrecht mogelijk. Stuur even een mailtje naar info@clcdordrecht.nl als je graag wilt mee rijden.

Connect

Om de week is er op vrijdag avond ook connect voor tieners. Dit doen we nu nog even in samenwerking met CLC Rotterdam. Stuur even een mailtje als je graag bij de connect wilt aanhaken, mee rijden is hiervoor een mogelijkheid. Connect is geen dienst maar een gezellig leuke plek om samen met elkaar het leven te delen, samen eten, bidden en ook gewoon veel fun met elkaar.

Summercamp

Deze zomer gaat het weer gebeuren: Y&F SUMMERCAMP!!! We gaan weer met zijn alle een week op kamp, een week vol actie, gezelligheid, battles, fun en natuurlijk gave diensten en connect tijd met God! Het wordt een levens veranderende week!